LEVERANCIERS

LEVERANCIERS

Onze winkel wordt door onderstaande leveranciers bevoorraad :
Natudis

natudis-1
Natudis BV is de grootste merkenleverancier en distributeur van natuurvoeding en reformproducten in Nederland.

Natudis ontwikkelt, distribueert en promoot producten die het natuurlijk evenwicht zo min mogelijk verstoren: biologische (dynamische) producten, natuurvoeding en reformproducten.

Missie: Natuurlijk werken aan evenwicht

Een langdurig evenwicht
tussen gezondheid en welvaart,
tussen een leefbaar milieu en economische groei,
tussen idealisme en commercie,
tussen kwaliteit en betaalbaarheid
Alles draait om evenwicht.

udea
udea

Udea BV is een groothandel in biologische verswaren en diepvriesproducten. Zij bieden een zo volledig mogelijk assortiment aardappelen, groente en fruit, koelproducten als zuivel, kaas, vlees, vegetarische producten, snacks, maaltijden en delicatessen, en diepvriesproducten als ijs, vis en snacks.

Als marktleider in biologische versproducten heeft Udea een aantal eigen merken ontwikkeld: onder andere Proef, BioCumulus, 3 Little Goats, Healthy Planet, Laitois en Ice Cream Factory.

Met Proef distribueren zij eigen Vitatas groente- en fruitpakketten.

Een overzicht van de eigen merken kunt u op de site vinden onder het assortiment.

Op de website van Proef kunt u de herkomst van uw producten achterhalen, meer te weten komen over de boer en zijn of haar verhaal en het product waarvoor ze hun passie hebben.

zonnemaireBakkerij Zonnemaire
zonnemaire-1
Zonnemaire is een ambachtelijk familiebedrijf met een respectabele historie vanaf 1950. Vanaf 1988 zijn zij gestopt met het gewone brood en bakken nu alleen nog maar biologisch en inmiddels werken er per week 75 medewerkers

Biologische wil zeggen dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen, zoals het meel, de noten en de vruchten, eigenlijk alles wat in het brood en banket wordt verwerkt. Onbespoten, zonder toevoegingen, geen bestrijdingsmiddelen, zonder E-stoffen enz..

Zonnemaire heeft een SKAL-licentie. Deze staat voor Stichting Keur Alternatieve Landbouwmethode. Deze geeft ook het zogenaamde EKO-keurmerk uit.

ekoEko 1140 NL-BIO-01

Tegenwoordig hebben veel mensen last van allergie├źn. Daarom maken zij ook biologische producten zonder suiker, zonder melk of zonder gluten. En ook vegetarische, veganistische en macrobiotische producten. Daarnaast leveren zij aan de betere restaurants maar ook aan bijvoorbeeld de KLM.

weleda
weleda-1
Weleda Nederland is een farmaceutische onderneming. De primaire doelstelling van Weleda is het produceren en verhandelen van geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

Het assortiment geneesmiddelen bestaat uit ruim 3.000 geneesmiddelen die door artsen worden voorgeschreven en 60 zelfzorggeneesmiddelen die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn. Circa 45% van de door Weleda verkochte geneesmiddelen wordt door Weleda Nederland zelf geproduceerd. De overige 55% wordt ingekocht bij andere Weleda-ondernemingen.

Het assortiment lichaamsverzorgingsproducten bestaat uit ruim 100 producten. Deze beogen de lichaamsfuncties op een natuurlijke wijze optimaal te stimuleren en te harmoniseren. Als grondstoffen gebruikt Weleda minerale, plantaardige en dierlijke substanties. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische of biologisch-dynamische oorsprong of verzameld in de vrije natuur.